Tips & Tricks

Polaroid Originals OneStep 2 [TEST]: Det klassiske Polaroid er tilbage

Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. Indlægget Polaroid Originals OneStep 2 [TEST]: Det klassiske Polaroid er tilbage blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Arlo Go [TEST]: Overvågning uden kabler og Wi-Fi

Det seneste Arlo-kamera kræver ikke trådløs eller kablet netværksopkobling, og tilføjer du et solcellepanel, skal dets indbyggede batteri ikke genoplades Indlægget Arlo Go [TEST]: Overvågning uden kabler og Wi-Fi blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Deltaco Vibration Stereo Gaming Headset with LED Lights [TEST]: Vibrationer i øret

En god gaming-oplevelse kræver noget særligt af dit headset. Det skal ikke bare være i stand til at levere flot og klar lyd, men lige så vigtigt er det, at de er i stand til at give dig fornemmelsen af at stå midt i spillets handling med kuglerne flyvende om ørerne, og monstrene lurende om hjørnet. Indlægget Deltaco Vibration Stereo Gaming Headset with LED Lights [TEST]: Vibrationer i øret blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Stor kameraopdatering til OnePlus 6

En stor opdatering til styresystemet OxygenOS styrker fotooplevelsen i OnePlus 6, og med Google Lens Mode kan brugerne gå på opdagelse i verden med telefonen, og klikke på skærmen, hvis de vil have yderligere information om fx kunstværker eller bygninger Indlægget Stor kameraopdatering til OnePlus 6 blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Testfavoritterne for et år siden og nu: Tjek prisfaldet

Her er 15 testfavoritter fra sommeren 2017. Hvad kostede de dengang, og hvad koster de nu? Skal du købe sidste års model, eller kan det ikke svare sig? Få svarene her Indlægget Testfavoritterne for et år siden og nu: Tjek prisfaldet blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Skypad Steel [TEST]: Musemåtte i stål

Sidste år lancerede det danske firma Skypad en musemåtte af glas, og nu er serien udvidet med en stålversion, der fås i to størrelser: En XL-version i 400 x 350 x 2.5 mm samt en almindelig version på 270 x 320 x 2.5 mm Indlægget Skypad Steel [TEST]: Musemåtte i stål blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Storskærms-tv’er [TEST]: Store tv’er til moderate priser

VM-feberen har ramt os, og det er tid til at ruste sig til medrivende fodbold-stunder. En stor skærm giver de største oplevelser, så vi tester tre 65"-tv'er for at se, hvor du får mest for pengene Indlægget Storskærms-tv’er [TEST]: Store tv’er til moderate priser blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

7 gode råd til at sikre din sommerferie digitalt

Der kan være faldgruber, når man medbringer sit digitale udstyr på ferien. For at sikre dine data på den bedst mulige måde, får du her 7 gode råd af IT-sikkerhedsekspert ... Indlægget 7 gode råd til at sikre din sommerferie digitalt blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Acer Predator XB252Q [TEST]: Lynhurtig gaming-skærm

Har du for alvor gaming i blodet og ejer en pc, hvor grafikkortet stammer fra Nvidia, så skulle du endog meget seriøst overveje at anskaffe en Acer Predator XB252Q computerskærm. Indlægget Acer Predator XB252Q [TEST]: Lynhurtig gaming-skærm blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Spar masser af penge på gode ferie-gadgets

Mangler du gode gadgets til ferien - en tablet, en mobil router, et overvågningskamera eller andet - så er der masser af penge at spare. Vi har fundet de bedste tilbud ... Indlægget Spar masser af penge på gode ferie-gadgets blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Alt for nemt at være lommetyv: Halvdelen af danskerne har ikke kodeord på mobilen

Lommetyve, der får fingre i en ulåst smartphone, kan få en langt større gevinst, end de havde regnet med. For i takt med at mobilen bruges til flere ting, så er mængden er værdifulde data på den også steget – og uden kodeord er disse data tilgængelige for alle og enhver, der kommer i besiddelse af mobilen Indlægget Alt for nemt at være lommetyv: Halvdelen af danskerne har ikke kodeord på mobilen blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Tablets [STORTEST]: Tablets for sjov og for alvor

Hvad koster den tablet, som opfylder dit behov? Det får du opklaret i denne test, hvor vi tager pulsen på modeller i hele prisspektret: fra 3700 kroner til over 13.000 kroner. Her er tablets til strandsjov og tablets til jobbet – eller til begge dele Indlægget Tablets [STORTEST]: Tablets for sjov og for alvor blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

7 stærke råd før du køber tablet

En tablet i den heftige ende er ikke billig, og så er det jo ekstra vigtigt at vælge den helt rigtige model fra starten Indlægget 7 stærke råd før du køber tablet blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Lækkert grej i frit fald… kan det tåle mosten?

Nogle dimser er særlig hårdføre. Men hvad kan de egentlig tåle? Det har vi sat os for at teste. Og her er der kun én metode, der dur. Vi smider simpelthen en række udvalgte produkter ned fra toppen af en stige Indlægget Lækkert grej i frit fald… kan det tåle mosten? blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Guide: Få styr på din musiksamling

Er du træt af rod, manglende tekster og cover-billeder, så er MusicBee måske noget for dig. Appen gør det nemt at få styr på sin musiksamling Indlægget Guide: Få styr på din musiksamling blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Brother P-touch CUBE [TEST]: Brugervenlig labelprinter

Uanset om det er dine ledninger, dit værktøj, børnenes tøj, skruer, ringbind eller andre ting, du gerne vil have styr på, så kan en labelprinter vække stor glæde hos ordensmennesker. Indlægget Brother P-touch CUBE [TEST]: Brugervenlig labelprinter blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Helt vanvittig zoom i Nikons nye kompaktkamera

Med rekordhøj 125x optisk zoom udgør Nikon Coolpix P1000 et teleskop i ministørrelse. Zoomen kan fordobles digitalt, så du kan fotografere kratere på månen Indlægget Helt vanvittig zoom i Nikons nye kompaktkamera blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Hver 10. mand streamer sport på mobilen, når chefen ikke kigger

Har du før siddet på arbejdet med smartphonen under bordet eller taget en ekstra lang tur på toilettet for at streame en fodboldkamp, som du bare ikke måtte gå glip af? Så er du ikke er alene. En ny undersøgelse fra Huawei viser, at hver 10. mand har streamet en sportsbegivenhed i smug på deres smartphone, mens de har været på job Indlægget Hver 10. mand streamer sport på mobilen, når chefen ikke kigger blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

AirPlay 2 er nu klar på Sonos

Sonos-højttalere kan nu anvendes med AirPlay 2, der blandt andet giver mulighed for at sende lyd fra YouTube og enhver anden kilde på din iPhone videre til højttaleren Indlægget AirPlay 2 er nu klar på Sonos blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Guide: Få styr på det nye Windows

Med Spring Creators Update har Windows 10 fået en ny overhaling. Hvad er egentlig med i den seneste store opdatering? Datatid TechLife giver dig her en grundig gennemgang af alt det nye Indlægget Guide: Få styr på det nye Windows blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Huawei udlodder kæmpepræmie til de bedste smartphone-fotografer

Der er i alt 22.000 euro og en masse nye Huawei-produkter på højkant i en ny, international fotokonkurrence fra Huawei. Vinderbillederne bliver bragt i National Geographic, og Grand Prix-vinderen får mulighed for at deltage i en 10-dages fotoekspedition i Italien Indlægget Huawei udlodder kæmpepræmie til de bedste smartphone-fotografer blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more

Sådan undgår du telefonsvindel

Svindlerne er blevet snedigere. Du skal være på vagt, hvis du ikke vil risikere at få franarret penge og personlige oplysninger via telefonsvindel. Her er hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil undgå at ryge i fælden ... Indlægget Sådan undgår du telefonsvindel blev først udgivet på Alt om DATA, Datatid TechLife.

read more